Telèfon: 973 390 319 Email: info@torronsfelix.com
cat | cast
 • 24 DES

  Zoe Valero: «Mai hem renunciat a les tècniques i elaboracions artesanals»

  És la segona generació de Torrons Fèlix d’Agramunt, un lideratge que porta a terme amb esperit tradicional i mentalitat ‘millennial’. Advocada de formació, és jutge de Pau. I per si li quedaven hores lliures, ara també forma part del comitè de Pimec Joves.

  Entrevista diari Segre

 • 09 OCT

  Torrons Fèlix aposta per potenciar la creació xocolatera tot l'any

  Torrons Fèlix d'Agramunt serà present, un any més, a la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt, un esdeveniment en el que mostrarà també la línia de treball que estan potenciant relacionada amb la creació xocolatera, tal i com indica la Zoe Valero, segona generació de Torrons Fèlix: "Hem volgut potenciar molt la línia de la xocolata ja que durant l'any hem anat fent altres creacions i productes encarats en el món de la xocolata; durant aquests anys ja hem fet propostes amb xocolata però aquest any ens hem apostat completament en aquest ‘petit four' que tant ens agrada, en la rebosteria que podem degustar fent un cafè, com fent un postre i ja no només per Nadal, sinó que ho farem tot l'any".

  Junt amb aquestes novetats de productes, Torrons Fèlix mostrarà també les seves varietats de torrons clàssiques i d'autor, la línia de treball que volen reforçar: "És veritat que nosaltres apostem per la nostra línia de torrons d'autor, que és en la que estem totalment especialitzats, sense oblidar-nos de tota la línia clàssica, com ja hem comentat anteriorment, tot i que treballem molt la línia de torrons d'autor que, tot i que en diem torrons, són bombons en format de torró".

  Entre altres, Torrons Fèlix es caracteritza per fer, cada temporada, una producció limitada basada en una elaboració totalment artesanal.

  Radio sió

 • 18 DES

  Aquí en la tierra

 • 07 NOV

  Aprenem a fer torrons

  Anem a l'obrador de Torrons Fèlix, a Agramunt, perquè ens ensenyin les tècniques d'elaboració d'aquest preuat dolç.

  Lleida360 a la carta

 • 21 DES

  Guia Repsol, L'últim torró 100% artesà d'Agramunt.

  Fruits secs seleccionats a mà, una balança de platets, molta paciència i més dedicació. Torrons Fèlix és un petit obrador familiar amagat en un carrer de cases adossades a Agramunt, on Félix i la seva filla Zoe elaboren els torrons de tota la vida així mateix, com s'han fet tota la vida. Això sí, la passió de Zoe per la xocolata i el coneixement del seu pare s'alien per tenir alguna novetat llista cada Nadal.

  https://www.guiarepsol.com/es/gastronomia/en-el-mercado/torrons-felix-agramunt-lleida/